Peter Schad

Koken voor dummies: aardappelbereidingen

Sofie De Wit
Kookworkshop voor beginners
di 8 okt 13.30 - 16.30
di 8 okt 2024
13.30 - 16.30

Een kookworkshop voor ‘groentjes’ in de keuken.

Sofie zet je tijdens deze kookworkshop op weg om het ‘Vlaamse goud’ te temmen: de aardappel of in de volksmond patat. Je leert groentenpuree (stoemp) met spekjes maken en aardappelgratin bereiden. Sofie geeft je daarbij tips over het correct schillen, snijden en koken van deze knol en de vele andere bereidingsmogelijkheden.  
 
Tijdens de lessen ‘Koken voor dummies’ ga je als beginner aan de slag met diverse bereidingen van een basisingrediënt dat centraal staat, of leer je varianten op een basisgerecht te maken. Deze kookworkshop staat open voor iedereen die nog groen achter de oren ziet en die graag met de basis begint. 
 
meebrengen: keukenmesje, dunschiller, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek, eventueel mandoline (enkel indien je dit thuis hebt) 

tarieven 
basisprijs: 14 euro 
UiTPAS met kansentarief: 7 euro 
vrijwilligersprijs: 13 euro

 

Bekijk andere activiteiten