inschrijven activiteiten

Voor alle activiteiten moet je vooraf inschrijven, tenzij anders vermeld. Eind augustus en begin januari kan je deelnemen aan de loting voor de activiteiten van het najaar (+ jaarreeksen), respectievelijk het voorjaar. Nadien kan je rechtstreeks inschrijven indien er nog plaatsen vrij zijn.

Je kan op twee manier inschrijven:

-        via de website
-        aan de Dinamobalie in de Warande

loting

Hieronder vind je meer informatie over de werking van onze tweejaarlijkse loting.

stap 1: geef je keuze door

Vanaf donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus 2020 kan je inschrijven. Geef je keuze bij voorkeur door via het formulier op de website. Lukt dit niet? Kom langs onze balie in de Warande en we helpen je bij je online inschrijving. 

Wil je inschrijven met meerdere personen? Geef dan bij je aanvraag hun namen en gegevens door en duid de gewenste activiteiten aan.

Let op: Je kan geen formulier afgeven aan de balie!

stap 2: toewijzing van de plaatsen door de computer

Wij laten ons computersysteem de plaatsen toewijzen, zo heeft iedereen evenveel kans om te kunnen deelnemen. Op maandag 31 augustus worden de plaatsen per activiteit toegewezen onder alle aanvragers.

stap 3: bevestiging

Na deze computertoewijzing krijg je een bevestiging met overschrijvingsformulier in je brievenbus. Deze zou je de eerste week van september moeten ontvangen. Als je op 9 september nog niks van ons gehoord hebt, neem dan even contact op.

Als een activiteit volzet is en je bent er niet bij, dan kom je op de reservelijst te staan. Dat zie je onderaan het bevestigingsformulier. Wij contacteren je zodra er een plaatsje vrijkomt.

stap 4: inschrijven na 30 augustus

De inschrijvingen die binnen komen tussen 31 augustus en 6 september (de week van de toewijzing en verwerking) worden pas verwerkt op 7 september. Vanaf 7 september kan iedereen rechtstreeks inschrijven.

Per deelnemer vraag je elke activiteit slechts éénmaal aan.
Het aantal activiteiten waar je voor kan inschrijven is onbeperkt.

betalen

Betalen doe je bij voorkeur met een overschrijving of rechtstreeks aan de balie (Bancontact, kredietkaart of Warandebons), cash betalen is niet mogelijk. De betaling is gericht aan Mollie Payments.

We verwachten je betaling binnen de 7 werkdagen na je inschrijving en vóór de start van de activiteit.

Cursussen uit de sector ‘Talen’ kan je ook met opleidingscheques betalen.

wachtlijst

Is een activiteit volgeboekt, dan noteren we je naam op een wachtlijst. Komt er in de loop van het seizoen een plaats vrij, dan contacteren we je en kan je alsnog inschrijven. 

Wordt het minimum aantal deelnemers niet gehaald dan krijg je hierover bericht en word je terugbetaald.

Kom je drie keer na elkaar zonder te verwittigen niet naar een les, dan geven we je plaats vrij. Realiseer je dat  je door je afwezigheid mensen op de wachtlijst de kans ontneemt om deel te nemen. 

Verwittig tijdig (telefonisch of via mail) indien je niet aanwezig kan zijn.
Bekijk voor je inschrijving onze annuleringsvoorwaarden en kom niet voor verrassingen te staan.