Cadeaubon DINAMO

Aan onze balie of online kan je een bon kopen die je cadeau kan geven aan een vriend of vriendin. De waarde van de bon kan je helemaal zelf bepalen. Met de twaalfcijferige code op de bon kan je vervolgens tickets aankopen voor alle activiteiten die DINAMO organiseert. De DINAMO-cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

DINAMO-bon aankopen

Koop hier je cadeaubon. Je betaalt online via Bancontact/MisterCash of Kredietkaart. Na betaling kan je een PDF met je bon downloaden of ontvang je de cadeaubon in je mailbox. 

koop DINAMO-bon 

betalen met een DINAMO-bon

Een cadeaubon kan je gebruiken voor aankoop van tickets voor alle activiteiten van DINAMO. Hiervoor gebruik je de unieke code op je cadeaubon. De bon werkt als een betaalmiddel, je hoeft die niet in één keer uit te geven (het restbedrag blijft op de bon staan).

  • aan de Dinamobalie
    Hou bij je bestelling de unieke code op je DINAMO-bon bij de hand. Het bedrag dat op de bon is vermeld gaat van het bedrag van je bestelling af. Je kan vervolgens het eventueel overige saldo nog afrekenen.
  • online
    Kies bij het afrekenen als betaalwijze voor de optie waardebon en geef je unieke code in. Het saldo wordt berekend. Kies eventueel nog een andere betaalmethode om het resterende saldo af te rekenen.