democratische prijzen

We proberen onze prijzen democratisch te houden en voorzien in ons aanbod activiteiten voor een beperkt budget zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen.

  • éénmalige activiteit: 7,50 euro
  • kortlopende reeks: 6 euro maal het aantal sessies (maximum 84 euro)
  • jaarreeks: 87 euro - instap januari: 70 euro

Elke activiteit moet voor aanvang betaald zijn.

annuleren

Neem voor je inschrijft even onze annuleringsvoorwaarden en terugbetalingsprocedure door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

UiTPAS

De UiTPAS is een spaarkaart die je kan gebruiken in de deelnemende gemeenstes. Door deel te nemen aan UiTPAS-activiteiten, kan je punten verzamelen die je later kunt inruilen voor een korting, geschenk of een ander voordeel.

Een UiTPAS kost 5 euro.
Punten sparen en omruilen kan elke UiTPASgebruiker bij elke UiTPASpartner.

meer info over UiTPAS Kempen (Balen, Beerse, Dessel, Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Hoogstraten, Laakdal, Lille, Meerhout, Merksplas, Mol, Olen, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Turnhout, Vorselaar en Vosselaar)

meer info over UiTPAS van Polder tot Kempen (Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel)

voordeliger deelnemen met verhoogde tegemoetkoming

Als je in het bezit bent van een UITPAS met kansentarief bieden we je 80% korting op de inschrijvingsprijs. Indien je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief (verhoogde tegemoetkoming UiTPAS Kempen: Turnhout, Beerse, Oud-Turnhout en Vosselaar of UiTPAS van Polder tot Kempen: Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel) krijg je deze gratis toegestuurd.

Vermeld het nummer van je UiTPAS bij je aanvraag (loting).

Inschrijven na de loting? Klik op inschrijven bij de gewenste activiteit en kies voor de prijs UiTPAS met kansentarief en vul je UiTPAS-code in.

Lukt het niet om je via onze website in te schrijven? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Woon je niet in een gemeente met een UiTPAS en heb je een verhoogde tegemoetkoming? Ook dan krijg je van ons 80% korting op de inschrijvingsprijs. Inschrijven kan via mail of aan onze balie met een bewijs van je verhoogde tegemoetkoming.

  • éénmalige activiteit: 1,50 euro
  • korte reeks: 1,25 euro per sessie
  • jaarreeks: 18 euro - instap januari: 14,50 euro