Emanuel Ekstrom

Koken voor dummies: pastabereidingen

Sofie De Wit
Kookworkshop voor beginners
ma 24 mrt 13.30 - 16.30
ma 24 mrt 2025
13.30 - 16.30
  • ma 24 mrt 2025
    13.30 - 16.30
    Sint-Victor, Turnhout
    Sint-Victor - Leskeuken
    Vanaf ma 13 jan. 2025 09.00

Een kookworkshop voor ‘groentjes’ in de keuken. 

Een goede bolognaisesaus kan je in verschillende gerechten gebruiken: bij pasta, in ovenschotels, enzovoort. Sofie leert je hoe je deze saus stap voor stap bereidt. Het vormt de body van een lasagne. Daarnaast krijg je de kneepjes mee voor het maken van bechamelsaus (witte saus). Terwijl deze ovenschotel lekker pruttelt, geeft Sofie tips over het koken en afgieten van pasta. Je benut de opgedane kennis bij het maken van pasta met scampi en prei, vergezeld van currysaus.  
 
Tijdens de lessen ‘Koken voor dummies’ ga je als beginner aan de slag met diverse bereidingen van een basisingrediënt dat centraal staat, of leer je varianten op een basisgerecht te maken. Deze kookworkshop staat open voor iedereen die nog groen achter de oren ziet en die graag met de basis begint. 
 
meebrengen: keukenmesje, dunschiller, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek 

tarieven 
basisprijs: 19 euro 
UiTPAS met kansentarief: 12 euro 
vrijwilligersprijs: 18 euro 
(dit is inclusief materiaalkosten)

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten