Herman Verstraelen

Frangipane

Herman Verstraelen en Maria Van Gompel
kookdemonstratie
wo 12 feb - wo 30 apr
wo 12 feb 2025
-
wo 30 apr 2025

Amandelen spelen hier de hoofdrol.  

Frangipane is een vulling op basis van amandelspijs, die een typische amandelsmaak aan vele soorten gebak geeft. Je leert frangipane op de klassieke manier te bereiden en maakt kennis met al haar vormen: grote vlaaien, kleine frangipanegebakjes, verwerkt in bladerdeeg, aangevuld met rozijnen, in koekjesvorm, etc.  

meebrengen: notitiemateriaal 

Herman demonstreert de verschillende stappen in het bakproces. Er is ruimte voor vragen en na afloop proeven we deze creaties.  
 
Deze activiteit wordt op meerdere dagen georganiseerd, je kiest één groep.   

tarieven 
basisprijs: 17 euro 
UiTPAS met kansentarief: 10 euro 
vrijwilligersprijs: 16 euro 
(inclusief materiaalkosten)

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten