Jeffreyw, CC BY 2.0 httpscreativecommons.orglicensesby2.0, via Wikimedia Commons

Wereldse eenpansgerechten (VOLZET)

Ludwig Cooymans
kookworkshop
ma 17 feb - wo 23 apr
ma 17 feb 2025
-
wo 23 apr 2025

Een culinaire reis van het noorden van Afrika naar het Amerikaanse continent en tot in Spanje. 

Eenpansgerechten zijn meestal snel en eenvoudig te bereiden. Je hebt minder afwas, wat koken minder inspannend maakt. Er is veel variatie mogelijk!  
Laat je smaakpapillen prikkelen door deze gerechten van over de hele wereld:  
 
* Tajine van konijn met venkel, sinaasappel en couscous 
* Surf-en-turf van Creoolse jambalaya met scampi 
* Spaanse tortilla met groenten 
 
meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek 
 
Deze workshop gaat op meerdere dagen door, je kiest één moment uit.  

tarieven 
basisprijs: 25 euro 
UiTPAS met kansentarief: 18 euro 
vrijwilligersprijs: 24 euro 
(dit is inclusief materiaalkosten)

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten