Jankao

De Italiaanse keuken: risottobereidingen (VOLZET)

Ludwig Cooymans
kookworkshop
wo 23 okt - wo 8 jan
wo 23 okt 2024
-
wo 8 jan 2025

Waan je in Italië en geniet van deze zuiderse keuken. 

Een portie Italië op je bord: meer heb je niet nodig om een vakantiegevoel op te wekken! Je wordt ingewijd in de vele bereidingsmogelijkheden van risottorijst en leert drie verrassende recepten: risotto met gebakken kip en prei, met paddenstoelen en met scampi. Buen appetito!  
 
meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek 
 
Deze activiteit wordt op meerdere dagen georganiseerd, je kiest één groep.   

tarieven 

basisprijs: 24 euro
UiTPAS met kansentarief: 17 euro
vrijwilligersprijs: 23 euro 

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten