Winni De Haes

Glutenvrij eten: broodvervangers met gezond beleg

Winni De Haes
Kookworkshop
do 17 okt en do 24 okt
do 17 okt 2024
en
do 24 okt 2024

Gezonde darmen, de toegangspoort naar meer energie! 

Lust jij ook zo graag brood, maar is jouw buik er niet altijd even blij mee? Winni licht graag de werking van gluten op onze darmen toe. Voedzame broodvervangers zijn de beste ‘ready-to-go’ hacks om snel een voedzaam ontbijt/lunch op tafel te krijgen. Tijdens deze kookworkshop leer je verschillende variaties toepassen waardoor je nooit verveeld geraakt: van zadencrackers naar notenbrood, bananenbrood tot ketobrood en lijnzaadpistolets. Je leert deze lekkere alternatieven ook lang te bewaren in functie van je behoeften.  
 
Je leert daarnaast eenvoudig en lekker beleg te voorzien als vervanging van charcuterie. We maken er een gezellig kookmoment van en proeven alle lekkernijen die we maken. Nadien krijg je nog een gids met alle recepten mee naar huis.  
 
meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, bewaardoos en/of crackerdoos, handdoek  
 
Winni De Haes is vanuit haar achtergrond als bio-ingenieur en orthomoleculair voedingsdeskundige gefascineerd door de kleine stappen die we zelf kunnen zetten om onszelf gezonder, energieker en blijer te voelen. Ze verlegt de focus naar het nemen van meer verantwoordelijkheid van binnenuit om de beste versie van jezelf te worden.   

tarieven

basisprijs: 44 euro 
UiTPAS met kansentarief: 37 euro 
vrijwilligersprijs: 43 euro

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten