Scott Graham

Delen in de cloud (VOLZET)

Roland Doclo
computerworkshop
do 10 okt 13.30 - do 24 okt 15.30
do 10 okt 2024
-
do 24 okt 2024
Vanaf 13.30

Foto’s en documenten makkelijk en veilig online delen.   

Heb je geen opslagruimte meer op je harde schijf? Wil je je vakantiefoto’s of belangrijke documenten ook buitenshuis kunnen raadplegen? Leer hoe je bestanden kan uploaden, beheren en delen op een beveiligde plaats op het internet (in de ‘cloud’). Zo kan je altijd en overal je digitale documenten raadplegen. 
 
Ontdek de voordelen en het gemak van de cloud. Volg de uitleg tijdens deze sessie over wat de cloud inhoudt en hoe je hier op een efficiëntere manier mee kan omgaan.  
 
Tijdens de aansluitende workshop wordt uitgelegd hoe je bestanden kan beheren en delen op een beveiligde plaats in de cloud en hoe je met bepaalde cloud-toepassingen je efficiëntie een boost kan geven. Je leert ook verdere stappen zetten dan enkel het delen van bestanden. Zo kun je afspraken beheren in een cloud-agenda, je familiegegevens met je naasten delen, met specifieke toepassingen je persoonlijke productiviteit verbeteren, artificiële intelligentie (AI) zinvol gebruiken en met gedeelde databases het beheer van je gegevens optimaliseren. 
 
meebrengen: laptop (enkel Windows) of tablet (enkel Android), een verlengsnoer of stekkerdoos 

tarieven 
basisprijs: 14 euro 
UiTPAS met kansentarief: 3 euro 
vrijwilligersprijs: 12,5 euro 
 
lesdagen: donderdag 10 en 24 oktober 
 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten