Will Francis

Radio TOS: studiobezoek en workshop

Gi Mateusen
Van luisteraar naar radiomaker
wo 20 mrt en ma 22 apr
wo 20 mrt
en
ma 22 apr

Maak kennis met de verschillende aspecten van radio maken 

Tijdens dit studiobezoek aan Radio TOS, de Kempische radio die al meer dan 40 jaar een begrip is in de lokale radiowereld, krijg je meer uitleg over 40 jaar radio maken. Je krijgt inzicht in de gestage evolutie van de manier waarop radio gemaakt wordt, van het ontstaan begin jaren 80 tot nu. Er is ook tijd voor al jouw vragen over radio maken en meer nog: we gaan samen praktisch aan de slag tijdens een radioworkshop
 
Maak via de gastenmicrofoon van de studio-installatie kennis met jouw eigen radiostem. Na een korte voorbereidingstijd kun je zelf met de computer een opname maken en zien hoe jouw opname door editing bewerkt en verbeterd kan worden.  
Kies jouw twee favoriete muzieknummers uit de populaire mainstream muziek van de jaren 60 tot heden en praat ze met een toffe bindtekst aan elkaar via voice tracking. Laat ons ten laatste 2 weken op voorhand per e-mail jouw keuze weten.  
Als afsluiter is er zelfs de mogelijkheid om jouw resultaat op een bepaalde dag en uur te laten weerklinken tijdens een uitzending op radio TOS. 
 
Dit bezoek wordt twee keer georganiseerd (op 20 maart en 22 april), je kiest één datum. 
Ontvangst om 13u30 bij Radio TOS, Druivenstraat 1, 2300 Turnhout. 

tarieven

  • basisprijs: 9 euro
  • UiTPAS met kansentarief: 2 euro
  • vrijwilligersprijs: 8 euro

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten