Voorstelling bands - DINAMO in concert

DINAMO in koor

Bij DINAMO brengen we graag mensen samen met diverse achtergronden en ervaringen. Muziek is een uitstekende gelegenheid om hen te verbinden. De koorleden van DINAMO in koor ervaren dat zingen leuk is! Dat delen ze tijdens DINAMO in concert graag met het publiek. 
 
Els Germonpré heeft reeds jaren ervaring in koorbegeleiding. Het zangrepertoire werd in samenspraak met de koorleden samengesteld. Ze delen graag de liedjes die hen nauw aan het hart liggen, waar ze energie van krijgen of waarvan hun hart gaat jubelen. Els begeleidt het koor met haar piano. 

DINAMO in koor geeft de aftrap tijdens het evenement DINAMO in concert, maar daar blijft het niet bij! Het koor staat ook samen met ambiance coverband Midlife Xperience op het podium. Een mooie integratie van stemmen en instrumenten, en een toonbeeld van het plezier dat je krijgt als je muziek kan delen met anderen. 

Songbrook Spring

Katrine Druyts (zang) en Luc Adriaenssen (gitaar) vormen het Turnhoutse duo Songbrook Spring.  
  
Puttend uit de verscheiden invloeden van hun muzikale verleden - Katrine genoot een klassieke scholing en Luc komt uit de wereld van jazz en flamenco - brengen ze een keuze uit songs van de ziel.  
  
Singer-songwriter, indie, klassiek, jazz, bossa, …, vervlechten met elkaar in hun persoonlijke benadering en interpretatie van wat de muziek vertelt. Een lentebeekje van songs om vooral naar te luisteren en van te genieten.  

Luc is vrijwilliger Engels bij DINAMO. Katrine verzorgde in 2023 met haar band Bluewire een optreden tijdens de receptie van 40 jaar DINAMO.  

Midlife Xperience

Midlife Xperience voorziet de voorstelling van de nodige schwung en kleur. Deze zevenkoppige coverband maakt er gegarandeerd een feestje van! De band nodigt je uit om mee te zingen met herkenbare nummers en trakteert je op ambiance

Bandleden: Jan Verheyen (leadzang), Kris De Koninck (bas), Pieter Berghmans (drum), Erik Maes (sax/zang), Eric Rollé (keyboard/accordeon/harmonica/zang), Patrick Diels (gitaar/zang) en Daniël Maas (leadgitaar).  

DINAMO in koor staat voorafgaand samen met deze band op het podium. Ze zorgen voor een mooi samenspel dat het koorgegeven een niveautje hoger tilt. Midlife Xperience vormt de afsluiter van DINAMO in concert, waardoor je swingend de zomer in gaat!  

Tijdens DINAMO in concert is er een zittribune voorzien (vrije plaatskeuze). Bewegen is toegestaan!

Meer weten over dit gezellige muzikale evenement? Raadpleeg hier het programma en koop je ticket