DINAMO in concert

Bij DINAMO brengen we graag mensen samen met diverse achtergronden en ervaringen. Muziek is een uitstekende gelegenheid om hen te verbinden.
Op zaterdag 15 juni 2024 organiseerde DINAMO het muzikale evenement DINAMO in concert. Naast het huiseigen koor stonden ook Songbrook Spring en Midlife Xperience op het podium. 

De koorleden van DINAMO in koor ervaren dat zingen leuk is! Dat deelden ze tijdens dit event graag met het publiek. DINAMO in koor gaf de aftrap, maar daar bleef het niet bij! Het koor stond ook samen met Midlife Xperience op het podium. Een mooie integratie van stemmen en instrumenten, en een toonbeeld van het plezier dat je krijgt als je muziek kan delen met anderen. 

Songbrook Spring, bestaande uit Katrine Druyts en Luc Adriaenssen, bracht een keuze uit songs van de ziel.  Singer-songwriter, indie, klassiek, jazz, bossa, …, waren vervlochten met elkaar in hun persoonlijke benadering en interpretatie van wat de muziek vertelt. 

Midlife Xperience voorzag de voorstelling van de nodige schwung en kleur. Deze zevenkoppige coverband maakte er een feestje van en nodigde het publiek uit om mee te dansen en zingen met herkenbare nummers.