Nieuws

 • Terugblik seizoen 2016-2017

  Het afgelopen seizoen werd mooi in beeld gebracht door onze huisfotograaf Jos Koyen, Ludo Verhoeven en de smartphone van onze collega's. Een selectie van de foto's vind je op onze Facebookpagina. Neem een kijkje en herbeleef de fijne momenten samen! Fijne zomer!

 • 62 dagen van DINAMO

  Tijdens de initiatieweek genoten we van fijne lesgevers, nieuwe workshops en prettige ideeën. De zomerspelen en picknick mét djembé zorgden voor een zuiderse sfeer. De rest van de zomer is het aan jullie! Volg en deel de uitdagingen en successen op onze Facebookgroep 62 dagen.

 • Inschrijvingen 2017-2018

  Tussen 16 tot 27 augustus kan je je inschrijving binnen brengen: aan de balie, via onze website, via mail of telefonisch. Op 28 augustus worden de plaatsen per activiteit toegewezen door de computer onder alle aanvragers. De inschrijvingen die binnen komen tussen 29 augustus en 4 september verwerken we op 5 september. Vanaf 5 september kan iedereen rechtstreeks inschrijven.

 • Avonduren bij DINAMO

  DINAMO plant ook activiteiten op maandagavond. We palmen dan de Warande in met kortlopende reeksen of eenmalige lezingen. Zo kan je al vanaf 1 avond een boeiende vorming meepikken. Deze activiteiten herken je in onze brochure aan het logo met het maantje. Op de website zoek je op de tag 'avonduren'.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.