Ella Olsson

Glutenvrij eten: tussendoortjes en desserts

Winni De Haes
Allergievrij koken
ma 17 mrt 13.30 - 16.30
ma 17 mrt 2025
13.30 - 16.30
  • ma 17 mrt 2025
    13.30 - 16.30
    Sint-Victor, Turnhout
    Sint-Victor - Leskeuken
    Vanaf ma 13 jan. 2025 09.00

Gezonde darmen, de toegangspoort naar meer energie! 

We willen graag gezonder eten en ons goed voelen, maar vinden het lastig om zonder gluten, zuivel of suiker heerlijke snacks en desserts te maken. Ontdek vandaag hoe je met pure, natuurlijke ingrediënten verrassende smaakcombinaties kunt creëren. Amandelkoekjes, kokosrotsjes, chocomousse, gevulde dadels, ... Of je nu een snelle snack wilt of een feestelijk dessert: deze workshop zal je inspireren, energie én een goed gevoel geven – zonder schuldgevoel. We gaan aan de slag met recepten die niet alleen lekker maar ook voedzaam zijn.  
 
meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek  
 
Winni De Haes is vanuit haar achtergrond als bio-ingenieur en orthomoleculair voedingsdeskundige gefascineerd door de kleine stappen die we zelf kunnen zetten om onszelf gezonder, energieker en blijer te voelen. Ze verlegt de focus naar het nemen van meer verantwoordelijkheid van binnenuit om de beste versie van jezelf te worden.   

OPGELET: de datum voor deze workshop werd aangepast t.o.v. de brochure

tarieven 
basisprijs: 44 euro 
UiTPAS met kansentarief: 37 euro 
vrijwilligersprijs: 43 euro 
(dit is inclusief materiaalkosten) 

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten