Djordje Vezelic

Vegetarisch koken

Ludwig Cooymans
kookworkshop
wo 12 mrt en wo 19 mrt
wo 12 mrt 2025
en
wo 19 mrt 2025

Een gezond alternatief met een hart voor de planeet.  

Eet je liever wat minder vlees, maar toch een volwaardige maaltijd? In deze kookworkshop ga je creatief aan de slag met groenten en vleesvervangers. Er staan vijf vegetarische gerechtjes op het menu:  
 
* Gevulde champignons met kaas en ei 
* Soep van zoete aardappelen en peren  
* Hummus van rode linzen 
* Opgerolde courgette met jack fruit en drie kazen 
* Knolseldersteak met peperroomsaus 
 
meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek 
 
Deze workshop wordt op meerdere data georganiseerd, je kiest één moment uit.  

tarieven 
basisprijs: 25 euro 
UiTPAS met kansentarief: 18 euro 
vrijwilligersprijs: 24 euro 
(dit is inclusief materiaalkosten)

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten