Het Nest

Bezoek Brouwerij Het Nest

Rony Beyens en Siegfried Faes
Bedrijfsbezoek
do 28 nov en di 3 dec
do 28 nov 2024
en
di 3 dec 2024

Lokaal gebrouwen drink je met verstand.  

Vanuit wat in 2000 ooit begon als een bierproefclub onder vrienden waarbij gepraat werd over bier, muziek en voetbal, groeide geleidelijk het idee om zelf met het brouwproces aan de slag te gaan. Na het volgen van een brouwerscursus, brouwden de vrienden met een kleine installatie en met vallen en opstaan een aantal amateurbiertjes.
Brouwerij Het Nest werd 15 jaar later werkelijkheid: in de zomer van 2015 kon de brouwerij het eerste bier in eigen ketels in Oud-Turnhout brouwen. Door de Turnhoutse regio was de link met de speelkaarten een evidente keuze voor de namen van hun assortiment biertjes. Naast een hypermoderne brouwinstalatie, gist- en lagertanks en een eigen bottellijn, beschikt Het Nest ook over een kelder voor de vatgerijpte bieren. Tijdens dit bedrijfsbezoek kom je alles te weten over hun ontstaansgeschiedenis en het brouwproces. Er volgt een kleine degustatie (3 proevertjes van 15cl).  

Dit bedrijfsbezoek wordt georganiseerd op 28 november en 3 december, je kiest één datum.  

We verzamelen stipt om 14 uur aan Brouwerij Het Nest (Beyntel 17, 2360 Oud Turnhout). Er wordt bier geproefd tijdens dit bezoek. Zorg voor een veilig vervoersalternatief of laat je ophalen door een chauffeur.  

tarieven 
basisprijs: 12 euro 
UiTPAS met kansentarief: 5 euro 
vrijwilligersprijs: 11 euro

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten