Winni De Haes

Gezonde lunchboxen voor kids

Winni De Haes
Duo-kookworkshop
wo 2 okt 13.30 - 15.30
wo 2 okt 2024
13.30 - 15.30

Kom samen met jouw oogappel(s) de lunchbox klaarmaken. 

Welke voedingsmiddelen zijn essentieel om dagelijks aan jonge kinderen mee te geven zodat hun brein optimaal kan ontwikkelen én ze ook voldoende energie hebben om te kunnen ontdekken en spelen?  
Winni geeft je graag tips & tricks en je zal zien dat dit al eenvoudig kan! Samen ontdek, selecteer en proef je met je (klein)kind tijdens deze duo-kookworkshop. Nadien krijg je nog een gids met alle inspiratie mee naar huis. De recepten zijn bovendien glutenvrij, waardoor het een veilige keuken is voor kinderen met deze voedselintolerantie. 
 
De workshop is toegankelijk voor (groot)ouders met kinderen vanaf 4 jaar. Je werkt samen aan de lunchbox van het kind (één ticket = één (groot)ouder + één kind, noteer jullie namen op het inschrijvingsformulier). Breng je graag meerdere kinderen mee? Bestel per kind dan nog een ticket extra.  Je kan ook individueel deelnemen. 

meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, lunchbox (met vakjes) en bewaardoosjes, handdoek   

Winni De Haes is vanuit haar achtergrond als bio-ingenieur en orthomoleculair voedingsdeskundige gefascineerd door de kleine stappen die we zelf kunnen zetten om onszelf gezonder, energieker en blijer te voelen. Ze verlegt de focus naar het nemen van meer verantwoordelijkheid van binnenuit om de beste versie van jezelf te worden.  

tarieven 

basisprijs: 44 euro 
UiTPAS met kansentarief: 37 euro 
vrijwilligersprijs: 43 euro

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten