Greet Buijs

Zijn op het bloemenveld

Greet Buijs
Rustgevend tuinieren
do 26 sep 09.00 - do 7 nov 12.00
do 26 sep 2024
-
do 7 nov 2024
Vanaf 09.00

Met je handen in de grond en je hoofd in de zon. 

Greet ofwel Madame natuurlijk rijk uit Arendonk veranderde haar moestuin in één groot bloemenveld. Het is ongelooflijk wat dit bloemenveld met anderen doet: bezoekers genieten van de rust, de ruimte en de schoonheid die er heerst. Ze komen op hun plooi, er ontstaan nieuwe ideeën.  
 
Dit kleine paradijs wil Greet heel graag delen met anderen die daar deugd van kunnen hebben. Gewoon bezig zijn tussen de bloemen en meewerken op het veld. Als vlucht uit het alledaagse, als manier om te aarden en dichter bij jezelf te komen. Iets doen waar jouw behoefte ligt in het groen.  
 
Repetitief werk als wieden, het opgraven en splitsen van dahlia’s, bloembedden opruimen, onkruid uittrekken, plantjes uitplanten, … komen in het najaar aan bod. Bij regenweer kan er gezaaid worden in de serre. Onder de vleugels van Greet brengt dit rust in je hoofd, en je kan letterlijk zaadjes planten om je eigen ideeën te zien groeien.  
 
In een klein vast groepje steek je om de 2 weken gedurende een halve dag de handen uit de mouwen. Je leert ongetwijfeld nieuwe dingen en geniet van een grote portie bloemengeluk! 
 
Tijdens de pauze geniet je van warme drank met wat lekkers, en van de geluiden van de natuur. 
 
Je ondervindt de wisseling van de seizoenen. Zorg voor schoeisel en kledij naar de weersomstandigheden. Regenlaarzen zijn aan te raden. Adres: Horststraat 120, Arendonk

tarieven
basisprijs: 48 euro
UiTPAS met kansentarief: 26 euro
vrijwilligersprijs: 45 euro
(dit is inclusief materiaalkosten: warme drank met wat lekkers)

 

Lesdagen: 26 september, 10 en 24 oktober en 7 november 2024

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten