Eline Dresselaerts

DINAMO in koor

Els Germonpré
muzikale jaarreeks
ma 23 sep 15.00 - ma 2 jun 16.30
ma 23 sep 2024
-
ma 2 jun 2025
Vanaf 15.00

Een vrolijke noot in de gangen van DINAMO. 

Bij DINAMO brengen we graag mensen samen met diverse achtergronden en ervaringen. Zo is muziek een uitstekende gelegenheid om te verbinden. In dit huiseigen koor wordt de mogelijkheid geboden om samen gekende liedjes te zingen, om nostalgisch terug te blikken op zoete herinneringen, of om ook eens de stembanden uit te dagen tot nieuwere ervaringen. Notenkennis is geen vereiste, zingen mag in de eerste plaats vooral leuk zijn!  
  
Els Germonpré heeft reeds jaren ervaring in koorbegeleiding. Het zangrepertoire wordt in samenspraak met de deelnemers bekeken: welk genre ligt jou nauw aan het hart, van welke liedjes krijg jij energie of gaat jouw hart jubelen? Els doet daarnaast ook zelf suggesties aan de groep en begeleidt het koor met haar piano.  
  
Ongeveer maandelijks brengt Els drukwerk van de benodigde partituren en songteksten mee. Zij rekent dit rechtstreeks af met de deelnemers tijdens de les.   
  
Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Deze reeks gaat elke maandagnamiddag door met uitzondering van de schoolvakanties en feestdagen. 

tarieven 
basisprijs: 130 euro 
UiTPAS met kansentarief: 26 euro 
vrijwilligersprijs: 117 euro 
drukwerk niet in prijs inbegrepen 
 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten