Sana Durrani

Creatief aan de slag na verlies (GEANNULEERD)

Sana Durrani
creatieve workshop
do 29 feb 13.30 - 16.30
do 29 feb
13.30 - 16.30
 • do 29 feb
  13.30 - 16.30
  Cultuurhuis de Warande, Turnhout
  Lokaal B

Geef woorden aan je verlies en versier een houten poppetje als tastbare toeverlaat. 

Iedereen wordt in het leven wel eens geconfronteerd met verlies. Dit kan heel ruim geïnterpreteerd worden. Je kunt een persoon verliezen als die sterft, maar even goed door een scheiding of een vriendschapsrelatie die misloopt. Je kunt materiële zaken verliezen, maar bijvoorbeeld ook je vrijheid of gezondheid. Elk verlies gaat hoe dan ook gepaard met rouw en een rouwfase die je moet doormaken om te kunnen loslaten.  
 
Tijdens deze workshop geeft Sana duiding bij verlies en hoe dit niet altijd (h)erkend wordt. Je krijgt de tijd om hierbij stil te staan, maar je kiest als deelnemer zelf of je hierover iets deelt met de anderen.  
We gaan samen aan de slag om verlies onder woorden te brengen door erover te schrijven. Dit proces zetten we creatief verder door het maken van een eenvoudig poppetje. Dit houten poppetje, dat je zelf naar keuze beschildert en versiert, is een symbolische, maar ook tastbare toeverlaat om je zorgen aan toe te vertrouwen en om rust te vinden wanneer het moeilijk gaat.  
 
Sana voorziet voor deze workshop specifiek materiaal. Tijdens de les reken je hiervoor 6 euro af met haar (cash of via betaalapp). Ook zonder schilderervaring ben je van harte welkom voor deze workshop.   
 
meebrengen: tafelbescherming, notitiemateriaal, potlood, gom, vod, spons, beschermende handschoenen, zwarte alcoholmarker of fijnschrijver, grote en dunne penselen (zeker zelf meebrengen)

tarieven 

 • basisprijs: 9 euro
 • UiTPAS met kansentarief: 2 euro
 • vrijwilligersprijs: 8 euro 
  (exclusief materiaalkost 6 euro, nog aan lesgever te betalen)

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten