Hoe kan jij DINAMO steunen?

Zorgen dat de motor van DINAMO blijft draaien, is een hele opdracht. Meer dan 200 vrijwilligers en een vast team van medewerkers zorgen er elke dag voor dat jij kan genieten van een gevarieerd aanbod.

Wil je mee bouwen aan een duurzame toekomst voor onze organisatie? Dat kan op veel verschillende manieren.

 

Vertel anderen over DINAMO

Hoe meer zielen hoe meer vreugd mag je letterlijk opvatten. 

Hoe meer mensen onze werking kennen en deelnemen, hoe beter. Meer deelnemers betekent meer inschrijvingsgelden en dat komt het werkingsbudget ten goede.

Spreken vanuit je eigen ervaring over DINAMO is de beste reclame!

Neem deel aan activiteit

We moeten je niet vertellen dat een activiteit die volzet is meer opbrengt dan een activiteit die maar voor de helft bezet is. 

Koop een drankje aan onze togen

Tijdens de meeste activiteiten kan je pauzeren aan onze Houten en Rode Toog met vriendelijke bediening door onze vrijwilligers. Naast het verbindende aspect van de pauzemomenten, brengt de aankoop van een drankje ook financieel iets op voor onze werking. 

Doe iemand een DINAMO-bon cadeau

Met een cadeaubon vang je meerdere vliegen in één klap: je geeft een origineel cadeau, je schenkt een ervaring (en niet het zoveelste vaasje dat in de kast verdwijnt) en je spijst er de Dinamokassa mee.

Meer informatie over de DINAMO-bon lees je hier.

Koop een GROEIKAART

Een GROEIKAART kost 20 euro en is zowel aan onze balie als via de website verkrijgbaar. Met je aankoop draag je bij aan een duurzame toekomst voor DINAMO. 

Meer informatie of een GROEIKAART kopen kan hier.

Zorg voor bedrijfssponsoring

Ken of ben jij iemand die kan zorgen voor een (langetermijn) sponsoring van een bedrijf voor onze organisatie? Stuur gerust een mail naar dinamo@warande.be of bezorg hen het overzicht van onze sponsorformules

We gaan graag met iedereen in gesprek!

Verspreid onze brochure

Bij de bakker om de hoek, je favoriete taverne, de dokter, ... Overal waar mensen wel eens moeten wachten kan je onze brochure of flyers leggen. 

Vraag ernaar aan onze balie. We geven je graag een pakket mee!

Heb je zelf een idee hoe je DINAMO (financieel) kan helpen? Laat het ons weten!