Kerstconcert

DINAMO in koor o.l.v. Els Germonpré en Myriam Jacobs
muzikaal samenzijn
zo 8 dec 15.00 - 17.00
zo 8 dec 2024
15.00 - 17.00
  • zo 8 dec 2024
    Deuren open
    14.30
    Start
    15.00
    Eind
    17.00
    op locatie

Haal de kerstelf in jezelf naar boven en geniet van een gezellig samenzijn.  

Na het succes van ‘DINAMO in concert’ in juni 2024, doet het koor je ditmaal goesting krijgen in de kerstperiode! In de donkerste en koudste episode van het jaar zorgen zij voor een hartverwarmend lichtpuntje. Maak kennis met hun kerstrepertoire in de Heilig hartkerk: een unieke setting waar de samenzang helemaal tot zijn recht komt. Els leidt de zang in goede banen en Myriam zorgt voor de piano ondersteuning. Met een zangboekje in de hand krijg je de kans om enkele liederen mee te zingen. Culinair vrijwilligster Olena Terletska is van vele markten thuis. Ze trakteert je op een gastoptreden als zangeres en laat je zo kennis maken met de Oekraïense taal.  
 
Vanaf 14.30 uur ontvangen we je graag in de Heilig hartkerk te Turnhout (Kerkplein 17). Het concert start om 15 uur. We raden aan zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Betalend parkeren kan aan parking Loechtenberg (Heilig Hartstraat, op 4 minuten wandelen). 
 
Na het deugddoende concert zorgen we voor een verwarmend drankje, zodat je kan napraten en gevleugeld de winter doorkomt.  

basisprijs: 10 euro
UiTPAS met kansentarief: 2 euro
(incl. gratis drankje en meezingboekje)

 

Vrije zitplaatsen

 

Programma

14.30 uur: opening deuren 
15 uur: start concert 
16 uur: einde concert 
Nagenieten van een drankje kan tot 17 uur. 

Bekijk andere activiteiten