Gil Ndjouwou

Feestelijke glaasjes (VOLZET)

Ludwig Cooymans
Kookworkshop
wo 9 okt - wo 18 dec
wo 9 okt 2024
-
wo 18 dec 2024

Glaasjes met een smakelijke inhoud voor je gasten!  

Feestdagen zijn onlosmakelijk verbonden met eten en drinken in fijn gezelschap. Dankzij goed afgewogen smaken die je bovendien ook nog mooi kan presenteren, kunnen jouw gasten extra genieten. 
Op het menu:   

  • Cappuccino van doperwten met gebakken spek
  • Bloemkoolcouscous met gerookte zalm
  • Glaasjes met bloedworst en gekonfijte appeltjes
  • Sinaasappelsalade met room

meebrengen: keukenmesje, schort, snijplank, bewaardoos, handdoek 

Deze workshop gaat door op 11 en 18 december, je kiest één datum.  

tarieven 

basisprijs: 24 euro
UiTPAS met kansentarief: 23 euro
vrijwilligersprijs: 17 euro

 

soort activiteit:

Bekijk andere activiteiten