Week van de smaak

De Week van de Smaak zet elk jaar in november zo veel mogelijk ‘smaakactiviteiten’ in de kijker. Tijdens de 12e Week van de Smaak staat ‘Gezond-Tijd' centraal. Tussen 15 en 25 november 2018 neemt Vlaanderen even de tijd om stil te staan bij onze voeding en onze gezondheid.

Bij DINAMO kan je tijdens de week van de smaak naar jaarlijkse traditie genieten van een Hutsepot aan de Rode toog. Sinds vorig jaar presenteren we, met een blik op de toekomst, ook een vegetarische variant.

Vlaamse Hutsepot meVt streekbieren
dinsdag 27 november tussen 12 en 14 uur (inschrijven verplicht)

De klassieke hutsepot bereiden we met ingrediënten van bij ons: ham, spiering, braadworst, savooi, prei, selder, wortelen en rapen. Daarnaast maken we een lekkere vegetarische stoofpot met seizoensgroenten en tofu. We serveren bij beiden een lekker Kempens streekbiertje.

Meer info
Els Van Sas
Els.vansas@warande.be
014 4723 24

Inschrijven voor de Hutsepot kan vanaf 16 augustus, je vindt de activiteit bij ‘Culinair’.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.