Week van de Amateurkunsten

De Week van de Amateurkunsten is dé jaarlijkse kunstweek in Vlaanderen en Brussel. De Week van de Amateurkunsten toont de kracht van zelf kunst maken. Met twee miljoen zijn ze, de acteurs, fotografen, dichters, schilders, muzikanten, tekenaars, performers, schrijvers, zangers, filmmakers en dansers die uit passie en goesting kunst beoefenen in hun vrije tijd. Tijdens de Week van de Amateurkunsten tonen ze hun werk aan het brede publiek.

Ook bij DINAMO zijn ze terug te vinden, de creatieve en artistieke geesten die zelf kunst beoefenen, omdat ze een neus hebben voor esthetiek, omdat het hen ontspant, omdat ze zichzelf zo kunnen uiten, omdat het hen doet reflecteren over de wereld die hen omringt. Tweejaarlijks doen we mee en bekijken we samen met onze vrijwilligers in de sectoren Kunst & Creativiteit en Kleding hoe we dat aanpakken.

Elk jaar is er een jaarthema en het thema voor 2018 is: Kunst buiten!

Kunst buiten! gaat over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, maar ook over de plaats van kunst binnen het (lokale) cultuurbeleid en binnen onze samenleving. En je kunt altijd buiten de lijntjes kleuren...

Hou de publieke ruimte in de gaten van vrijdag 27 april t.e.m. zondag 6 mei 2018, wie weet maak je spontaan kennis met artistiek Vlaanderen. Op donderdag 3 mei ben je welkom op het Kongoplein voor DINAMONTMARTRE om kennis te maken met de kunstenaars bij DINAMO. Benieuwd wat raku is, hoe schilders te werk gaan of wil je zelf aan de slag gaan? Kom langs en ontdek!

11 - 16 uur: schilderen en tekenen, raku
11 - 14 uur: decopatch workshop
14 - 16 uur: aandenken Kongoplein maken 

Hier vind je de flyer en poster.

Meer info
Jolien Smits
Jolien.smits@warande.be
014 47 21 61

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.