Digitale week

Je kan er niet om heen. Meer en meer zaken verlopen langs de digitale weg. Ook bij DINAMO. Omdat we ons ervan bewust zijn dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is, organiseren we jaarlijks een digitale week.

Tijdens de digitale week laten we je kennismaken met ons aanbod rond computertoepassingen en maken we je wegwijs in de digitale wereld. Schrijf je in op onze online nieuwsbrief, like onze Facebookpagina, word een vriend van de Dinamogroep of volg ons instagramaccount.

Geen idee waarover we het hierboven hebben? Spring tijdens de digitale week van DINAMO even binnen en er zal een hele (digitale) wereld voor je opengaan.

Van 22 tot 26 oktober 2018 bouwt DINAMO mee aan een e-inclusieve maatschappij waarin iedereen mediawijs is en geniet van de mogelijkheden van digitale cultuur.
We zetten onze digitale kanalen in de kijker en proberen je digitale vaardigheden bij te brengen. Op woensdag 24 oktober ben je tijdens het Repair Café in de Kuub welkom bij onze Digidokter voor al je vragen over je smartphone, tablet of laptop.
 

Meer info?
dinamo@warande.be
014 47 21 10

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.