62 dagen

De zomer is hét ideale moment om te starten met iets nieuws. Daarom organiseren we de 62 dagen van DINAMO zodat je de hele zomer actief blijft!

62 dagen van DINAMO 

Op zoek naar inspiratie voor de zomer, een leuke groep mensen om mee af te spreken of gewoon een fijne activiteit waarvan je iets bijleert? Kom dan naar de initiatiedag van de 62 dagen van DINAMO. Kom in de voormiddag, namiddag of een hele dag, aan jou de keuze.

Geprikkeld door een initiatie? Ga dan 62 dagen lang aan de slag met jouw persoonlijke challenge. Kan je niet op de initiatiedag aanwezig zijn? Geen probleem! Je kan ook deelnemen aan de 62 dagen met een zelfgekozen uitdaging.
Begint het al te kriebelen? Doe mee, met of zonder DINAMO, alleen of samen, hier of in het buitenland, elke dag of soms… Jij gaat een deugddoende zomervakantie tegemoet!

dinsdag 18 - inschrijvingen starten na de paasvakantie
1 initiatiedag, 62 dagen plezier!

Dit jaar vind je ons in het prachtige Taxandriamuseum. Aan inspiratie geen gebrek.

PICKNICK OP Z’N ITALIAANS

OCHTENDGYM

VOORLEZEN

START TO RUN

POTLUCK PICKNICK

BUITEN SCHETSEN

LICHAAMSVERZORGING

KLIMAAT PRAAT

Hier vind je een overzicht van de activiteiten terug.

 
Doorheen de zomer

GEBLINDOEKT
Bibliotheek Turnhout nodigt haar bezoekers uit om zich aan een leesuitdaging te wagen. Spring eens binnen, ontdek de infostand en laat je verrassen.

Blijf in contact #62dagen
Ervaringen delen, elkaar aanmoedigen of andere uitdagingen volgen en in contact blijven kan via sociale media.

  • Facebookgroep 62 dagen
  • Instagram dinamovzw 

DAG 62
Op maandag 2 september sluiten we de vruchtbare zomer feestelijk af en kijken uit naar het nieuwe Dinamoseizoen. We komen samen om 16 uur in de tuin van het Taxandriamuseum en klinken met een zomers aperitief. Met of zonder uitdaging, wees welkom!
 

Info
dinamo@warande.be
014 47 21 64 of 014 47 21 10

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.