Knipoog

Meer dan vijftien jaar geleden startte DINAMO met het grensverleggend project KNIPOOG. Het doel van KNIPOOG is personen met een handicap de kans geven om zoveel mogelijk 'gewoon' in de samenleving te kunnen functioneren.

Ook de Warande stapte vanaf het seizoen 2014-2015 mee in het project en wil mensen met een beperking de kans geven naar een voorstelling in de Warande te komen. Hiervoor werken ze samen met SVGK (Steunpunt Vrijetijd Gehandicapten Kempen).

Deelnemen aan Knipoogactiviteiten?
Aan de Knipoogactiviteiten kunnen, naast volwassenen zonder handicap, ook volwassen personen met een lichte verstandelijke handicap deelnemen. De geselecteerde workshops zijn meestal van korte duur. De vrijwillige begeleider houdt rekening met ieders mogelijkheden. Soms voorziet DINAMO een extra begeleider voor praktische hulp.

De Knipoogactiviteiten herken je aan het Knipooglogo. Als je de tag 'knipoog' ingeeft op de website, verschijnen alle Knipoogactiviteiten overzichtelijk onder elkaar. We bundelen de activiteiten ook in een aparte Knipoogbrochure.

Knipoogbeurs

Aan het begin van het seizoen nodigen we de knipogers uit, we laten hen kennis maken met het aanbod van het nieuwe seizoen. Dit infomoment organiseren we samen met de Warande. Hier presenteren we voorstellingen van de Warande en activiteiten van DINAMO.

Knipoogvrijwilliger worden?
Schilder, teken, dans, kook ... jij graag en goed? Is organiseren en begeleiden van activiteiten je 'ding'? Vind je het belangrijk dat mensen met een handicap net als ieder ander aan leuke activiteiten kunnen deelnemen? Dan ben jij de geKNIPte vrijwilliger voor ons Knipoogprogramma. Laat het ons weten!

Meer info
lotte.sommen@warande.be
014 47 21 62

Een brochure met het Knipoogaanbod (DINAMO en de Warande) kan je opvragen via mail aan dinamo@warande.be en aan de Dinamobalie en/of ticketbalie.

Voor meer informatie over het Warandeaanbod kan je hier terecht.

 

 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.