Duurzaamheid

DINAMO wil mensen stimuleren om duurzame keuzes te maken. Ons Repair Café is intussen een vaste waarde geworden, daarnaast organiseren we workshops die duurzaamheid tot diep in je leven brengen.

Repair Café @ de Warande
Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit, een broodrooster of mixer die niet meer werkt, een jeansbroek met een gat in? Kom er mee naar ons Repair Café!

Materiaal en gereedschap zijn aanwezig. Deskundige naaisters, elektriciens en handige Harry’s helpen je bij het repareren of geven het juiste advies. Twee vliegen in één klap: je neemt de gemaakte broodrooster of jeans weer mee naar huis en je hebt misschien genoeg geleerd om het de volgende keer zelf te repareren!

Elke laatste woensdag van de maand (met uitzondering van de schoolvakanties) bieden we volgende ateliers aan: Elektro-atelier / Klusatelier (voor alles zonder snoer) / Naaiatelier.

Weggeefkraam
Er is ook telkens een weggeefkraam waar je gratis spulletjes vindt die voor iemand anders geen waarde meer hebben, maar die jij nog wel kan gebruiken. Heb je spullen te geven? Dan kan je ze meebrengen naar de Warande op woensdagnamiddag. Klein huishoudelijk materiaal, klein elektro, servies, speelgoed, boeken, cd’s en kleding zijn welkom. Meubels kan je niet bezorgen.

Workshops voor duurzaam leven
Op de dagen van het Repair Café organiseren we workshops die duurzaamheid tot diep in je leven brengen.

Meer info
arjan.cruysberghs@warande.be
014 47 21 66

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.