einde Dinamoseizoen 2019-2020

Do 30 april 2020

DINAMO anuleert dit seizoen 

Tot onze grote spijt melden we je dat alle Dinamoactiviteiten van dit seizoen geannuleerd worden (tot en met juni 2020). Dit om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en voor ieders gezondheid.

Deelnemers krijgen later deze maand per activiteit (en indien dit nog niet gebeurde) een mail met hierin een formulier om de keuze aangaande terugbetaling, eventuele voorinschrijving, (gedeeltelijke) schenking van je inschrijvingsgeld aan DINAMO enzovoort aan te geven. Aangezien het om duizenden aanvragen gaat, vragen we om geduld te hebben bij de terugbetaling.

Voor de jaarreeksen voorzien we een tegoed van 10 euro ter compensatie van de gemiste lessen, te spenderen in het komende seizoen.

***

We zoeken naar een mogelijkheid om het seizoen toch in schoonheid te kunnen afsluiten. We bekijken of een terugkomdag per groep in en om de Warande (gespreid) mogelijk is en zoeken naar een manier om werken af te maken en materiaal op te halen. Meer hierover later.

***

Normaal zouden we vanaf volgende week starten met de inschrijvingen voor de nieuwe activiteiten van DINAMO zomert. Samen met enkele vrijwilligers stelden we een inspirerend aanbod van workshops, cursussen en uitstappen samen. Wegens de huidige coronamaatregelingen en de aanhoudende onzekerheid over de zomer, zetten we dit even on hold. We brengen je op de hoogte wanneer we meer weten over het al dan niet (aangepast) doorgaan. 

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.