annuleringen t.e.m. 3 mei 2020

Ma 09 maart 2020

al onze activiteiten (lessen en uitstappen) zijn geannuleerd tot en met 3 mei 2020

update woensdag 8 april, 15 uur

Omwille van het coronavirus zijn wij genoodzaakt al onze activiteiten (lessen en uitstappen) te annuleren. Deze maatregel geldt, met onmiddellijke ingang, tot en met 3 mei 2020. We volgen hierbij de richtlijnen van het stadsbestuur Turnhout en de Provincie Antwerpen.

De Nationale Veiligheidsraad besliste vrijdag 27 maart 2020 dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, worden verlengd t.e.m. zondag 19 april.

We volgen de richtlijnen van de overheid op de voet en houden je op de hoogte. Vanaf dat het terug veilig wordt geacht, bieden we graag ieder die het wil opnieuw de kans zich te ontwikkelen en anderen te ontmoeten en dit met respect voor ieders persoonlijke keuze.

Ondertussen kregen we reeds enkele vragen aangaande onze activiteiten. Hieronder proberen we deze te beantwoorden.

 • Langlopende reeksen worden voorlopig opgeschort en hervatten wanneer dit mogelijk is. Naar gelang de duur van de periode zonder lessen, bekijken we de mogelijkheden wat inhalen en/of terugbetaling betreft.
   
 • De éénmalige activiteiten of korte reeksen gestart in coronaperiode (13/3 – 3/05/2020) worden geannuleerd. We bekijken per activiteit of we deze kunnen hernemen na de paasvakantie of in het najaar.
   
 • Alle daguitstappen tot en met juni worden geannuleerd. Andere uitstappen bekijken we per activiteit.
   
 • Ons algemeen beleid aangaande mogelijke terugbetalingen:
  Vanaf het moment dat we als organisatie opnieuw ten volle operatief zijn, kan een eventuele terugbetaling voor een geannuleerde activiteit worden aangevraagd (meer informatie volgt).

- éénmalige activiteiten en uitstappen hebben recht op een volledige terugbetaling
- kortlopende reeksen krijgen 5,50 euro/ gemiste les terug
- voor langlopende reeksen kunnen we voorlopig geen compensatie bieden (het aantal gemiste lessen verandert niets aan de totaal prijs van 72 euro voor een minimum van 13 lessen)

 • Indien je nog niet betaalde voor een activiteit die na 12 maart zou starten en je hiervoor een automatische betalingsherinnering ontving, hoef je deze uiteraard niet te betalen. We behouden je inschrijving en vanaf dat we meer weten over het mogelijk verplaatsen of annuleren van de activiteit kunnen we verdere actie ondernemen.

  De coronacrisis raakt DINAMO, net als vele andere organisaties en particulieren, ook financieel. Wil je graag jouw steentje bijdragen?

  Dan kan dat door bijvoorbeeld geen terugbetaling voor jouw geannuleerde activiteit(en) aan te vragen en/of een steunkaart te kopen. Jouw solidaire bijdrage helpt de financiële schade voor DINAMO te beperken.


We hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en brengen je tijdig op de hoogte over een eventuele verlenging of heropstart van onze activiteiten. Indien je nog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Graag zien we je snel terug in ons warm Dinamonest. Zorg ondertussen goed voor jezelf en elkaar!

 

***

 

Heb je vragen in verband met het coronavirus, dan kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid of de website van de stad Turnhout. 

Wat kan ik zelf doen om mezelf te beschermen en besmetting te vermijden?

1) Als je niest of hoest, doe dit dan in een zakdoek en gooi hem daarna weg. Als je geen zakdoek hebt, nies dan tegen je arm en niet in je handen.
2) Was je handen regelmatig* met zeep en water of gebruik handalcohol om de handen regelmatig te ontsmetten.
*regelmatig =
- na elk toiletbezoek
- voor en na het eten
- na het snuiten van je neus
- na hoesten en niezen
- als je thuiskomt van het werk
- als je veel mensen hebt ontmoet
- …
3) Raak zo weinig mogelijk met de handen het gezicht, mond of neus aan.
4) Als je ziek bent, blijf dan thuis, minstens tot 1 dag nadat de koorts is verdwenen en blijf zo veel mogelijk weg van zwakke mensen.

 

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.