feestelijke slotconferentie

Ma 25 november 2019

Eind oktober hielden we het slotevenement van MAVEP. Samen met partners uit Griekenland, Denemarken en zelfs Limburg werkten we twee jaar lang aan het project.

Wat we leerden en ervaarden, goten we in een handige website vol tips en tricks en deelden we tijdens de slotconferentie op dinsdag 22 oktober in de Warande met onze vrijwilligers, deelnemers en geïnteresseerden.

Wat sterk naar voren kwam uit de trainingen is dat talentgericht omgaan met vrijwilligers werkt. In de voormiddag van de slotdag deelde talentcoach Elke Thiers haar visie op talent en vrijwilligerswerk met de aanwezigen. Hans Jochems zorgde voor een muzikaal intermezzo met zijn passieverhaal.

Na een lekkere lunchpauze en het uitwisselen van gedachten gingen we aan de slag met een interactieve leercarrousel. In vier stations maakten de deelnemers al doende kennis met de thema’s van het project: talent, inclusie, coaching en een krachtige leeromgeving. Een energie-gevende manier om iedereen te laten proeven van het project en er iets voor zichzelf uit te halen.

Ondertussen is het volledige project afgerond, maar niet vergeten. De kennis en ervaringen leven verder bij het team, de vrijwilligers en deelnemers die erbij betrokken waren en krijgen een belangrijke plaats binnen de organisatie. Ben je benieuwd naar de resultaten? Neem dan zeker een kijkje op de website of kom gewoon eens langs bij ons en ontdek zelf wat de positieve benadering teweeg brengt, wat inzetten op talent met mensen doet of hoe een fijn gesprek tot veel meer kan leiden.

Het einde van het project betekende ook afscheid nemen van de partners waar we twee jaar intensief mee hebben samengewerkt. We hopen hen zeker nog eens terug te zien, wie weet in een nieuw project.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.