werken Baron du Fourstraat - Turnova

Di 19 februari 2019

De Kunstencampus zal vanaf maandag 25 februari een hele tijd niet meer bereikbaar zijn met de auto. Ontdek hier hoe je vlot in Turnova geraakt.

OPGELET

Maandag 3 juni wordt een torenkraan op de werf van Turnova ontmanteld. De aannemer start ’s morgens om 6 uur. Tijdens de werken gelden volgende extra verkeersmaatregelen:
− De Schoolstraat wordt afgesloten tussen het Akkerpad en Baron Frans du Fourstraat, ook voor voetgangers en fietsers. Dit om de veiligheid van bewoners en werknemers te verzekeren.
− Voetgangers en fietsers volgen een omleiding via de Schoolstraat, Nieuwstad en Baron Frans du Fourstraat in beide richtingen.
− De leerlingen van het Heilig Graf bereiken de fietsenstalling van de school via de Schoolstraat, Nieuwstad, Vredestraat en Lindekensstraat.
− Autoverkeer volgt een omleiding via de Schoolstraat, Nieuwstad, Jef van Heupenstraat en Tijl- en Nelestraat.
− Er is een parkeerverbod in de Schoolstraat tussen het Akkerpad en Baron Frans du Fourstraat, in de Nijverheidstraat en aan de sporthal in de Baron Frans du Fourstraat zodat de aannemer vlot kan passeren.

 

Wie regelmatig een bezoekje brengt aan de Kunstencampus Turnova heeft het zeker al gemerkt: de Baron du Fourstraat ligt er door het vele werfverkeer erbarmelijk bij. De straat wordt nu aangepakt ter verbetering en dit zal wat hinder meebrengen. De Kunstencampus zal vanaf maandag 25 februari een hele tijd niet meer bereikbaar zijn met de auto.Vanaf 25 maart begint dan de grote aanpak van de hele straat (met nieuwe riolering en nieuwe bestrating) en is de Kunstencampus alleen nog via de kant van de Hoveniersstraat te bereiken, dit te voet of met de fiets (aan de hand).

Je bereikt de Kunstencampus dan tussen de twee appartementsgebouwen door. We vragen hier respect voor de bewoners: hou het stil en proper!

Hou er dus rekening mee dat je er langer over zal doen om tot bij ons te geraken. Het plannetje is van toepassing vanaf donderdag 28 februari. We houden je sowieso op de hoogte bij veranderingen in de bereikbaarheid.

Werken zijn steeds afhankelijk van de weersomstandigheden en soms ook andere onvoorziene zaken, deze kan dus nog wijzigen. Alle informatie vindt u ook op www.turnhout.be/wegenwerken.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.