werken Baron du Fourstraat - Turnova

Di 19 februari 2019

De Kunstencampus zal vanaf maandag 25 februari een hele tijd niet meer bereikbaar zijn met de auto. Ontdek hier hoe je vlot in Turnova geraakt.

Wie regelmatig een bezoekje brengt aan de Kunstencampus Turnova heeft het zeker al gemerkt: de Baron du Fourstraat ligt er door het vele werfverkeer erbarmelijk bij. De straat wordt nu aangepakt ter verbetering en dit zal wat hinder meebrengen. De Kunstencampus zal vanaf maandag 25 februari een hele tijd niet meer bereikbaar zijn met de auto.

Op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari kan je de Kunstencampus alleen te voet of met de fiets (aan de hand) bereiken via de Grote Markt. Langs de andere kant zijn er op dat moment werken bezig waardoor je er niet langs kan, ook niet te voet of met de fiets.

Op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart (geen les omwille van dag voor onze vrijwilligers) kan je de Kunstencampus alleen te voet of met de fiets (aan de hand) bereiken via de kant van de Hoveniersstraat. Dan kan je er niet langs via de Grote Markt.

Tijdens de week van 11 maart zal alles gewoon kunnen verlopen.

Vanaf 25 maart begint dan de grote aanpak van de hele straat (met nieuwe riolering en nieuwe bestrating) en is de Kunstencampus alleen nog via de kant van de Hoveniersstraat te bereiken, dit te voet of met de fiets (aan de hand).

Je bereikt de Kunstencampus dan tussen de twee appartementsgebouwen door. We vragen hier respect voor de bewoners: hou het stil en proper!

Hou er dus rekening mee dat je er langer over zal doen om tot bij ons te geraken. Het plannetje is van toepassing vanaf donderdag 28 februari. We hopen op weinig of geen weerverlet zodat alles vlot kan verlopen. We houden je sowieso op de hoogte bij veranderingen in de bereikbaarheid.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.