DINAMO pauzeert

DINAMO neemt een coronapauze tot en met 10 januari 2021.

Dit wil zeggen dat alvast tot en met 10 januari er geen activiteiten doorgaan. We hopen vanaf 11 januari opnieuw te starten met ons aanbod. Dit hangt af van de op dat moment geldende maatregelen van de overheid. We houden je op deze pagina op de hoogte en via onze nieuwsbrief.

Schreef je in voor een activiteit die nog moet starten? We brengen je tijdig op de hoogte. Meer informatie vind je alvast onderaan deze pagina.

Een dringende vraag? Stuur ons een e-mail.

 • Volg je een jaarreeks?

  Deze pauzeren we alvast tot en met 10 januari. Vanaf dat we terug veilig kunnen heropstarten, brengen we je hiervan per mail op de hoogte.
  Enkel indien op het einde van het seizoen blijkt dat er geen 15 lesmomenten zijn geweest, heb je recht op een terugbetaling (zie annuleringsvoorwaarden).
 • Volg je een korte reeks die reeds gestart is?

  Deze pauzeren we en hernemen we vanaf dat dit weer mogelijk is. 
  Indien inhalen van de gemiste lessen niet mogelijk is dit seizoen (wat betreft locatie of tijd van de vrijwilliger), betalen we deze terug. 
 • Schreef je in voor een korte reeks of éénmalige activiteit die start tussen 19 oktober en 10 januari?

  Deze annuleren we en hiervoor kan je een terugbetaling van het inschrijvingsgeld krijgen. Per activiteit ontvang je hiervan een servicemail waarin je een terugbetaling kan aanvragen.
  Je kan het inschrijvingsgeld ook schenken aan de werking van DINAMO. Dit duid je dan aan in het terugbetalingsformulier dat je krijgt toegezonden.

Onze balie in de Warande is gesloten. We blijven bereikbaar via mail en telefonisch. Houd er rekening mee dat onze collega's niet elke dag aan het werk zijn.