Bereikbaarheid

Voor taallessen, lezingen en andere theoretische activiteiten kan je zowel in de Warande als in Turnova terecht. 

Artistieke en creatieve ateliers vinden plaats in Turnova alsook het grootste deel van de activiteiten binnen de sector Fit & Gezond. 

De kooklessen gaan door in de leskeuken in Sint Victor en het Repair Café vind je elke laatste woensdag van de maand in de Warande. 

de Warande/Dinamobalie

Warandestraat 42, Turnhout
014 47 21 64 of 014 47 21 10
014 41 94 94 (algemeen nummer de Warande)

Openingsuren (gesloten tijdens schoolvakanties):

Bereikbaarheid

Er zijn verschillende fietsstallingen aan de hoofdingang en aan de Kuub.

Er is een bushalte aan de inkom van de Warande. Kijk op www.delijn.be/routeplanner voor de uurregelingen en verbindingen. Het station is op 5 minuten wandelen.

Aan de Warande is een betalende ondergrondse parking van Indigo (tarieven zie: www.parkindigo.be). De ingang van de parking is in de Wezenstraat, deze straat geef je best in je navigatiesysteem in. Goedkoper parkeren kan in de Hannuitstraat of aan het station.

 

Turnova/onthaal

Academieplein 17 (Baron Frans du Fourstraat), Turnhout (1e verdieping)

Turnova, de gloednieuwe kunstencampus in Turnhout wordt, naast de Warande, een vaste DINAMO-locatie. Zo maken we van Turnova ook overdag een bruisende place-to-be!

 

Bereikbaarheid

In de ondergrondse parking is plaats voor 400 auto's en 230 fietsen die je met een lift makkelijk naar beneden kan brengen. De parking kan je in- en uitrijden in de Otterstraat en Baron du Fourstraat.

Er zijn verschillende bushaltes op de Grote Markt, op 2 minuten stappen. Kijk voor de uurregelingen en verbindingen op www.delijn.be/routeplanner.

 

 

Parkeren in Turnhout

Turnhout heeft 2 gratis randparkings: Parking Stadspark en Parking Boomgaardplein. Daar ben je op 10 minuten wandelafstand van Turnova of de Warande. Je kan er ook een bus nemen tot op de markt. Op Parking Stadspark vind je bovendien het Fietshuis. Hier kan je voor 100 euro per jaar een fiets huren of voor 50 euro per jaar je eigen fiets veilig stallen.

Op de website www.turnhout.be vind je meer info over parkeren in de stad.

 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.