Voor wie?

DINAMO wil een ‘open’ huis zijn waar iedereen welkom is. Het publiek vormt een gezonde mix van (jong) gepensioneerden, studenten, (deeltijds) werkenden en werkzoekenden en dit in zowat alle leeftijdscategorieën. We doen er alles aan om het je hier helemaal naar je zin te maken.

Iedereen is welkom bij DINAMO maar voor sommigen is de drempel toch te hoog. Door extra aandacht proberen we ook mensen met een licht-mentale handicap, allochtonen en mensen die overdag geen vrije tijd hebben te laten kennismaken met ons aanbod.

Zo komt DINAMO tegemoet aan de diversiteit van mensen in onze samenleving. Ook naar ons trouw publiek toe vinden we het belangrijk om openheid na te streven. Het maakt mensen vertrouwd met ‘anders zijn’ en neemt vooroordelen weg.

Je herkent de activiteiten in de brochure/website aan hun specifieke logo/tag. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor het reguliere DINAMO-publiek inclusief de specifieke groepen.


Knipoog
Aan deze activiteiten kunnen ook volwassen personen met een licht-mentale handicap deelnemen. De geselecteerde workshops zijn van korte duur. De vrijwillige begeleider houdt rekening met ieders mogelijkheden. Soms voorzien we een extra begeleider voor praktische hulp.

Avonduren
DINAMO plant ook activiteiten op maandagavond voor mensen die overdag geen vrije tijd hebben.

Kansarmen
We voorzien een korting van 80% op de inschrijvingsprijs voor mensen met een UiTPAS met kansentarief. In ons aanbod hebben we ook activiteiten voor een klein budget.

Mensen met een cultureel diverse achtergrond
Anderstaligen kunnen bij DINAMO hun Nederlands oefenen. Ze kunnen tevens deelnemen aan het volledige aanbod, om hen wegwijs te maken in deze brochure gebruiken we taaliconen.

Waar mogelijk nodigen wij hén uit om ons iets te leren over de cultuur van hun thuisland. Als vrijwilliger leren zij ons hun taal, dansritmes of kookkunsten.

Taaliconen
Leer jij Nederlands? Zoek je fijne activiteiten waardoor je onze taal kan oefenen? Met de taaliconen zie je in één oogopslag hoeveel Nederlands je moet kunnen om op een prettige manier te kunnen deelnemen aan onze activiteiten.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.