Oogstfeest 62 dagen

Oogstfeest

Op 18 september vieren we de oogst van de 62 dagen van DINAMO. 
We ontvangen je graag om 17.30 uur om samen tegen 18 uur een heerlijk zomerse pasta te eten. Vanaf 19 uur genieten we van de oogst en blikken we vooruit op een boeiend jaar.

Het oogstfeest is de afsluiter van het zomerproject 62 dagen van DINAMO. Na een initiatieweek begin juli geven we iedereen de kans om een zomerse 'uitdaging' aan te gaan. Sommigen kruipen in hun pen of penseel, anderen kozen voor een sportieve uitdaging en deden mee aan de Start to Swim of Start to run, weer anderen onderhielden hun doeltaal die ze door het jaar bij DINAMO leren. Op het oogstfeest delen we graag de oogst van al deze grote en kleine successen omdat het inspirerend en motiverend is.

We maken meteen de overgang naar een boeiend dinamoseizoen, niet voor niets is het oogstfeest op de eerste lesdag. Deed je mee aan de 62 dagen van DINAMO, ben je gewoon benieuwd of kom je mee klinken op start van een nieuw seizoen? Wees welkom!
 

Zomerse pasta

Eet je graag mee? Schrijf je dan in aan onze balie!
Pasta + verfrissend drankje = 8 euro (keuze uit pasta pesto met kip of pasta met vegetarische tomatensaus)
Let op je inschrijving is pas volledig na betaling.

dinamo@warande.be of 014 472164

 

Binenbrengen van je oogst

Breng tussen 11 en 15 september, geheel vrijblijvend, alles binnen wat je wil delen over jouw project: gehaakt fruit, foto's, passata, duimotjes, ervaringen of notieties. Je krijgt alles na 18 september weer terug.

 

 

meer info
Jolien Smits
jolien.smits@warande.be
014 47 21 61

 


 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.