Hoe inschrijven?

Voor alle activiteiten moet je vooraf inschrijven, tenzij anders vermeld. Je kan op volgende manieren inschrijven:

-je brengt een ingevuld formulier binnen aan de Dinamobalie

-je vult een formulier in via de website

-je verstuurt je formulier met de post 

 
Stap 1: bezorg je inschrijvingsformulier

Vanaf maandag 12 tot en met zondag 25 augustus kan je inschrijvingen bij ons binnen brengen: aan de balie of via onze website.

Elke aanvrager vult een inschrijvingsformulier in. Wil je samen met familie of vrienden een activiteit volgen? Niet dan de formulieren aan elkaar of vermeld dit op de website bij de opmerkingen. Noteer de namen en adresgegevens (maximum per vier).
 

Stap 2: toewijzing van de plaatsen door de computer
Wij laten ons computersysteem de plaatsen toewijzen, zo heeft iedereen even veel kans om te kunnen deelnemen. Op maandag 26 augustus worden de plaatsen per activiteit toegewezen onder alle aanvragers.
 

Stap 3: bevestiging
Na deze computertoewijzing krijg je een bevestiging met overschrijvingsformulier in je brievenbus. Deze zou je de 1e week van september moeten ontvangen. Als je op 9 september nog niks van ons gehoord hebt, neem dan even contact op.

Als een activiteit volzet is en je bent er niet bij, dan kom je op de reservelijst te staan. Dat zie je onderaan het bevestigingsformulier. Wij contacteren je zodra er een plaatsje vrijkomt.
 

Stap 4: inschrijven na 26 augustus
De inschrijvingen die binnen komen tussen 26 augustus en 1 september (de week van de toewijzing en verwerking) worden pas verwerkt op 2 september. Vanaf 2 september kan iedereen rechtstreeks inschrijven.

Let op!

Per deelnemer vul je één formulier in. We accepteren per persoon max. vier inschrijvingsformulieren. Het is niet mogelijk om in één keer een grotere groep in te schrijven. Dit doen we om de inschrijvingen voor iedereen zo eerlijk mogelijk te houden. Het aantal activiteiten waar je voor kan inschrijven is onbeperkt.

Betalen
Betalen doe je met een overschrijving of rechtstreeks aan de balie (cash, Bancontact, kredietkaart of Warandebons). Cursussen en materiaalkosten uit de sector ‘Talen’ kan je ook met opleidingscheques betalen.

Minimum/maximum - wachtlijst
Is een activiteit volgeboekt, dan noteren we je naam op een wachtlijst. Komt er in de loop van het seizoen een plaats vrij, dan contacteren we je en kan je alsnog inschrijven.

Wordt het minimum aantal deelnemers niet gehaald dan krijg je hierover bericht en word je terugbetaald. Kom je drie keer na elkaar zonder te verwittigen niet naar een les, dan geven we je plaats vrij.

Realiseer je ook dat je door je afwezigheid mensen op de wachtlijst de kans ontneemt om deel te nemen. Dat is niet fair.

Verwittigen tijdig (telefonisch of via mail) indien je niet aanwezig kan zijn.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.