Algemeen en promotie

DINAMO organiseert vorming voor volwassenen overdag en op maandagavond. Bijzonder hierbij is dat bijna alle activiteiten begeleid worden door vrijwillige lesgevers en deskundigen. DINAMO organiseert een 400-tal activiteiten per jaar.

DINAMO maakt het aanbod bekend op verschillende manieren:

1. Twee brochures in augustus (jaarprogramma) en december (voorjaarsprogramma):

DINAMO brengt 2 brochures uit:

  • in augustus verschijnt een brochure met het jaarprogramma en kortlopende reeksen tussen september 2017 en januari 2018
  • in december met een voorjaarsprogramma dat loopt van februari tot juni 2018.

Voor deze inschrijvingen werken we met een lotingsysteem. Dit wil zeggen dat we vooraf alle inschrijvingen verzamelen en dat nadien de computer de plaatsen toewijst. Zo verhogen we de kans voor iedereen om aan activiteiten te kunnen deelnemen. Na de loting kan je vrij inschrijven op activiteiten waar nog plaatsen vrij zijn.

2. programma 62 dagen van DINAMO

Na Pasen verschijnt een folder met het aanbod van de initiatieweek van de 62 dagen van DINAMO. Hiervoor kan je zonder loting inschrijven. Dit aanbod verschijnt niet in de brochures maar wordt naast de papieren folder ook bekend gemaakt via de Nieuwsbrief.

3. FL!TS

DINAMO wil graag kort op de bal spelen en extra activiteiten aanbieden buiten de twee brochure periodes. Zo spelen we in op boeiende ideeën van vrijwilligers of bezoeken we een tentoonstelling waarvan de data nu pas bekend zijn. Dit programma verschijnt twee maal per jaar digitaal in een FL!TS, voor extra activiteiten tussen herfst- en kerstvakantie en tussen paas- en zomervakantie.

Alle informatie is terug te vinden op deze website. Op Facebook brengen we initiatieven extra onder de aandacht, we geven er een inkijk in de sfeer van DINAMO en de werking achter de schermen. Ook Instagram is een ideaal kanaal om de sfeer te delen.

De foto's in de brochure en op de website zijn grotendeels gemaakt door onze huisfotograaf Jos Koyen, door Ludo Verhoeven en de smartphones van de collega's.

 

LESWEKEN en vakantiedagen

De activiteiten starten op maandag 18 september 2017 en eindigen op vrijdag 15 juni 2018.

 

Er zijn geen cursussen op volgende dagen

- maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november: herfstvakantie

- maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari: kerstvakantie

- vrijdagnamiddag 12 januari: nieuwjaarsreceptie

- maandag 12 tot vrijdag 16 februari: krokusvakantie

- maandag 2 tot en met vrijdag 13 april: Paasvakantie

- donderdag 10 mei: OH-Hemelvaart

- maandag 21 mei: pinkstermaandag
 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.