vr 25 sep - vr 11 jun
jaarreeks

Argentijnse tango niveau 2 - geannuleerd

Diane Coolen en Ludo Lemmens
vr 25 sep
-
vr 11 jun

let op: geen inschrijving voor 1 dag mogelijk

Argentijnse tango is een dans die streeft naar een totale harmonie tussen leider en volger. De leider brengt zijn danspartner naadloos en haast zonder te moeten denken van het ene symbiotische gevoel naar het andere. Oefening baart kunst! 

De bewegingen uit niveau 1 - vanaf de staptechniek - worden herhaald, aangevuld en verrijkt met variaties. Ganchos, boleos, sacadas, giros en medio-giros worden verfijnd. Stilaan kan de leider naadloos naar een andere beweging zweven wat een harmonisch gevoel geeft. De tangowals en de milonga komen vaker aan bod. Wie minimaal één jaar danservaring heeft, kan terecht in niveau 2. 

extra veiligheidsmaatregelen:

Tijdens de eerste les worden er vaste dansduo's samengesteld. Schrijf je als single in dan, vorm je een duo met een andere singel (vast) of de lesgever. Gedurende de les wordt er niet doorgeschoven of gewisseld.

meebrengen: dansschoenen

  • basisprijs: 87 euro
  • UiTPAS: 18 euro

soort activiteit:
jaarreeks

Je kan alleen inschrijven maar we kunnen je geen danspartner garanderen. Door een wisselsysteem komt iedere cursist aan zijn danstrekken.

Diane Coolen Ludo Lemmens

Wij dromen ervan dat de mensen die bij ons hun eerste stappen in de tango zetten, in hun verdere leven zullen blijven dansen en genieten. 

meer over Diane Coolen Ludo Lemmens