Koken met onkruid
Peter Zimmerman

Wist je dat de planten die wij (on)kruid noemen dikwijls eetbaar zijn en vaak over zeer positieve eigenschappen beschikken?

Denk maar aan de bloedzuiverende werking van brandnetels, de calciumrijke eigenschappen van muur en de heilzame werking van paardenbloem.Deze planten zijn lekker en goed te verwerken in quiches, tortilla’s en kruidendrankjes.

In deze workshop vraagt de lesgever om zelf een portie eetbaar(on)kruid mee te brengen. Hij zorgt ook voor een portie en samen verwerken we dit in lekkere gerechten.

  • meebrengen: eetbaar onkruid zoals brandnetels, muur, munt, paardebloem

Kalender

April 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.