Kim van Vuuren
di 29 sep 13.00 - 16.00

Indische Keuken - geannuleerd

Pratiksha Vidyarthi
di 29 sep
13.00 - 16.00
  • di 29 sep
    13.00 - 16.00
    leskeuken Sint-Victor
    geannuleerd

In de Indische keuken wordt veel gebruik gemaakt van verschillende soorten rijst, granen, aardappelen, groenten, specerijen en verse kruiden die tot garam masala's gemalen worden. De garam masala kan per streek en per gerecht verschillen. Daarbij maakt men veel gebruik van peulvruchten en kaas (paneer) en wordt er gebakken in ghee (geklaarde boter) en of olie.

In deze workshop leert een Indische dame je een volledige vegetarische maaltijd bereiden. 

Pratiksha leert je andere gerechten bereiden dan in haar vorige workshop.

meebrengen: aardappelmesje, schort, keukenhanddoek

  • basisprijs: 7,50 euro
  • UiTPAS 1,50 euro
  • materiaalkosten: 12 euro

soort activiteit:
éénmalig

Belangrijk: De voertaal in deze workshop is Engels.