• Speeltijd

    Di 27 nov 2018 ⋅ 12:00
    eindtijd:14:00
    de Warande - Rode Toog

    Prijzen

Vlaamse hutsepot met Kempense streekbier - VEGETARISCH
Gerd Rosiers en Els Van Sas

Ook dit jaar kookt DINAMO tijdens de ‘Week van de Smaak’ twee soorten hutsepot. De klassieke hutsepot met vlees bereiden we met ingrediënten van bij ons: ham, spiering, braadworst, savooi, prei, selder, wortelen en rapen.

Daarnaast maken we een lekkere vegetarische stoofpot met seizoensgroenten en tofu.

We serveren bij beiden een lekker Kempens streekbiertje.

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.