Aankomende voorstellingen

 • Speeltijd

  leegstaande jeugdbib

  Prijzen

 • Speeltijd

  leegstaande jeugdbib

  Prijzen

 • Speeltijd

  leegstaande jeugdbib

  Prijzen

 • Speeltijd

  leegstaande jeugdbib

  Prijzen

Schilderen beginners
Diane Ceelen

Droom je ervan om te leren schilderen? Dan is dit voor jou een ideale kennismaking, ervaring is niet vereist! Je leert met verf een tekening opzetten die zal evolueren tot een schilderij. De tekening blijft ondergeschikt en dient enkel als aanzet voor het schilderij.
Je maakt kennis met schildertechnieken en verschillende materialen. Langzaamaan bouw je ervaring op, ieder op zijn/haar eigen tempo.

Het teken- en schilderaanbod van DINAMO bestaat uit verschillende formules. In de jaarreeksen maak je kennis met allerlei schildertechnieken die je gaandeweg verder uitdiept. In de ateliers werk je op zelfstandige basis. Proeven van gespecialiseerde technieken, de mogelijkheden leren kennen van een bepaald materiaal, een specifiek onderwerp uitdiepen… dàt kan in de korte workshops.

OPGELET: alle verf die je wil gebruiken moet watergedragen zijn (gebruik van white spirit en terpentijn is verboden), geen glazen potten toegelaten

Info voor de jaarreeksen: We starten in ons vertrouwde kunstatelier in de Warande. In de loop van het jaar nemen we onze intrek in het cultuurcafé in Turnova. In Turnova is er ruimte om je werk te laten drogen, wanneer je werk droog is, neem je het mee naar huis. Je schildermateriaal neem je elke les mee naar huis.

meebrengen: teken- en schildermateriaal, plastic waterpotjes, vodden, handdoek, plastic tafelbescherming, enkele grote vellen studiepapier of rol behang, kwasten, studieverf acrylverf geel, rood, blauw, zwart, wit
 

Kalender

Mei 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.