DINAMO
Bakken met bladerdeeg
Herman Verstraelen
culinaire workshop
wo 8 mrt
-
wo 22 mrt
wo 8 mrt
-
wo 22 mrt
-
wo 8 mrt13.30 - 16.30groep A - volzetLeskeuken - St Vic
-
wo 15 mrt13.30 - 16.30groep B - volzetLeskeuken - St Vic
-
wo 22 mrt13.30 - 16.30groep C - laatste plaatsenLeskeuken - St Vic
In de workshop ‘bakken met bladerdeeg’ leert ex-bakker Herman Verstraelen je de kneepjes van het vak. Je gaat samen aan de slag en tovert rauw (kant-en-klaar) bladerdeeg om tot glacekes, worst- en appelbrood en fruitgebak. Om je vingers bij af te likken!
De workshop gaat zowel op 8, 15 als op 22 maart door. Kies dus slechts één van deze momenten om je in te schrijven.
Meebrengen: schort, keukenmesje, bewaardoos, handdoek