Rose-Marie Ribeiro

Rendez-vous francophone

Fanny Suchet
Oefen de Franse taal in het dagelijkse leven
ma 10 okt 13.30 - ma 12 jun 15.30
ma 10 okt
-
ma 12 jun
13.30 - 15.30

Dompel je één keer per maand onder in de Franse taal.

Eén keer per maand afspreken om met een fijne groep een activiteit in het Frans te doen en zo de taal te oefenen en onderhouden. Dat is waar ‘Rendez-vous francophone’ om draait.

Activiteiten kunnen gaan van een museum bezoeken, een natuur- of stadswandeling maken, een film bekijken en bespreken tot samen koken. Je eigen ideeën zijn ook zeer welkom. Dus ken je een tentoonstelling die de moeite is, een prachtige wandelroute of heb je een recept dat je met een groep wil maken? Laat het ons zeker weten!

Op maandag 10 oktober gaan we van start met een Turnhoutse stadswandeling. De exacte vertrekplaats krijg je na inschrijving.

Je hebt een goede basis Frans nodig om deel te nemen aan de activiteiten.

Begeleidster Fanny is afkomstig uit Frankrijk en heeft al heel wat ervaring in het overbrengen van de Franse taal.

  • basisprijs: 7,50 euro voor één activiteit – 6 euro per activiteit vanaf 2 keer
  • UiTPAS met kansentarief: 1,50 euro voor één activiteit - 1,25 euro/ activiteit vanaf 2 keer
  • lesdata: 10 oktober, 14 november, 12 december, 13 februari, 13 maart, 8 mei en 12 juni

Je kan voor de volledige reeks inschrijven, of je kan je keer per keer inschrijven, afhankelijk van de inhoud van de activiteit. Wordt je graag op de hoogte gehouden over wat er telkens doorgaat? Schrijf je dan in voor de eerste bijeenkomst op maandag 10 oktober of laat het weten via lotte.sommen@warande.be en je krijgt het programma telkens doorgestuurd. 

Neem je één keer deel? Dan kost de activiteit 7,50 euro. Vanaf dat je inschrijft voor twee of meer activiteiten, kost het 6 euro per bijeenkomst of 42 euro voor het totale pakket.

De activiteiten gaan telkens door op de tweede maandag van de maand, behalve in schoolvakanties of op feestdagen. In totaal zijn er 7 bijeenkomsten. De duur kan variëren afhankelijk van de activiteit.

 

Bekijk andere activiteiten