• Facebook
  • Instagram
  • Vrijwilliger worden
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • FOTO'S EN FILMPJES
  • Brochure Dinamo
Seizoensbeeld Dinamo
PUBLICITEIT

In augustus start telkens het nieuwe cursusseizoen, in januari maken we nog een nieuw aanbod voor het voorjaar bekend.

We maken ons aanbod bekend op verschillende manieren.

 

Brochures

Twee maal per jaar komt onze DINAMOBROCHURE uit met informatie over al onze activiteiten. Alle cursisten van DINAMO krijgen deze brochure gratis in de bus of per e-mail.

Volg je geen cursus meer, maar blijf je toch nog graag op de hoogte, geef dan je naam op aan de Dinamobalie.

Onze Knipoog-brochure verzamelt alle activiteiten die ook voor mensen met een licht-mentale handicap toegankelijk zijn. Deze brochure wordt verdeeld via zorgcentra maar kunnen ook individueel opgevraagd worden.

Regelmatig verspreiden we ook aparte flyers over bepaalde thema's.

Je vindt al deze brochures in de informatierekken in de Warande, maar ze worden door onze ambassadeurs ook verspreid bij de plaatselijke bakker, bibliotheek,... in je gemeente.

 

Website

Alle DINAMO-informatie vind je op onze website www.warande.be/dinamo. Deze website bevat de meest actuele informatie.

 

Nieuwsbrief DINAMO

10 keer per jaar brengen wij ook een digitale nieuwsbrief uit. Deze nieuwsbrief bevat o.a. actuele informatie en toont een blik achter de schermen. Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes? Schrijf je dan op in op deze nieuwsbrief http://www.warande.be/pagina/nieuwsbrief.

 

Facebook

DINAMO is ook actief op de sociale netwerksite Facebook. Als je 'vriend' met ons wordt, blijf je ook dagelijks op de hoogte van nieuwe weetjes en kan je mee kijken naar foto's van DINAMO-activiteiten. Als je ons zoekt op Facebook: wij heten Dinamo vzw.

 

Nieuwsbrief van de Warande

In de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief van de Warande publiceren wij ook regelmatig een nieuwtje. http://www.warande.be/pagina/nieuwsbrief.

 

Suiker

Suiker is de Kempense cultuurkrant die gratis in de regio verspreid wordt. Op de laatste bladzijden vind je telkens boeiende artikels over DINAMO én een deel van de activiteitenkalender van de betreffende maand. Je vindt deze krant gratis in de cultuurcentra, bibliotheken en handelszaken in de Kempense regio. Via hun site kan je artikels nalezen of 'bladeren' in de laatste editie. www.suikerkrant.be

 

Gazet van Turnhout

De Gazet van Turnhout is een digitale krant met informatie over de stadsregio (Turnhout, Oud-Turnhout, Vosselaar en Beerse). Regelmatig vind je er interessante informatie over DINAMO-activiteiten en projecten. www.gazetvanturnhout.be

 

Partners

DINAMO werkt ook graag samen met andere socioculturele organisaties en onderwijsinstellingen uit de regio en is lid van een aantal interessante organisaties. Ook via hen wordt onze informatie verdeeld. De volledige lijst van organisaties en partners vind je op onze website.

 

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs verdelen onze brochures in hun gemeente: bij de bakker, beenhouwer, in een café... . Ook dicht bij huis kan je dus onze informatie vinden.