• Facebook
  • Instagram
  • Vrijwilliger worden
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • FOTO'S EN FILMPJES
  • Brochure Dinamo
Seizoensbeeld Dinamo
HOE INSCHRIJVEN?

Vooraf inschrijven

 

Voor alle activiteiten moet je vooraf inschrijven, tenzij anders vermeld. Je kan op volgende manieren inschrijven:

-je brengt een ingevuld formulier binnen

-je vult een formulier in via de website

-je verstuurt je formulier met de post of per mail aan dinamo@warande.be

-je belt naar de Dinamobalie (014 47 21 64 / 014 47 21 10)

 

stap 1: bezorg je formulier bij ons

Vanaf maandag 9 januari tot en met dinsdag 17 januari kan je inschrijvingen bij ons binnenbrengen: aan de balie, via onze website, via mail of telefonisch (telefonisch enkel tijdens de openingsuren van de Dinamobalie).

Elke aanvrager vult een inschrijvingsformulier in. Wil je samen met familie of vrienden een activiteit volgen? Niet dan de formulieren aan elkaar of vermeld dit op de website bij de opmerkingen (max. per 4).

 

stap 2: toewijzing van de plaatsen door de computer

We verzamelen alle aanvragen en vanaf woensdag 18 januari worden die verwerkt via computertoewijzing. Per activiteit worden de plaatsen toegewezen onder alle aanvragers.

 

stap 3: bevestiging

Na de computertoewijzing krijg je van ons een bevestiging met overschrijvingsformulier in je brievenbus. Als je op 3 februari nog niks van ons gehoord hebt, neem dan even contact op.

 

stap 4: inschrijven na 17 januari

De inschrijvingen die binnen komen tussen 17 en 20 januari (de week van de plaats toewijzing en verwerking) worden pas verwerkt op 23 januari. Vanaf 23 januari kan iedereen gewoon rechtstreeks inschrijven.

 

Let op!

Per deelnemer vul je één formulier in. We accepteren per persoon max. 4 inschrijvingsformulieren. Het is niet mogelijk om in één keer een grotere groep in te schrijven. Dit doen we om de inschrijvingen voor iedereen zo eerlijk mogelijk te houden. Het aantal activiteiten waar je voor kan inschrijven is onbeperkt.