• Facebook
  • Instagram
  • Vrijwilliger worden
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • FOTO'S EN FILMPJES
  • Brochure Dinamo
Seizoensbeeld Dinamo
AANBOD

VORMING

DINAMO organiseert vorming, ontspanning en zinvolle vrijetijdsbesteding voor een volwassenen publiek overdag en op maandagavond. Soms werken we samen met andere socio-culturele organisaties in de regio. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe idee├źn en uitdagingen.

cursussen, workshops, lezingen, informatie en presentaties

Het aanbod bestaat uit volgende thema's: culinair, fit en gezond, kleding, kunst & creativiteit, mens en samenleving, multimedia, muziek en expressie, taal en letteren.

uitstappen

Onze uitstappen zijn leerrijk en aangenaam. Culturele schatten ontdekken, geschiedenis herbeleven, een actief dagje fietsen of wandelen, de natuur proeven en ontdekken in al zijn facetten, bedrijven bezoeken, ...

VERBINDING

DINAMO zet mensen in beweging en zorgt daarmee voor sociale verbinding. DINAMO biedt niet enkel inhouden aan die inspelen op maatschappelijk signalen, maar neemt ook initiatieven om de samenleving werkelijk mee vorm te geven.

DINAMO biedt mensen een plek aan om elkaar te ontmoeten, zo dragen we bij aan een warme en solidaire gemeenschap. De activiteiten die we organiseren stimuleren het ontstaan van sociale netwerken en vriendschappen voor het leven.

 

VRIJWILLIGERS

Alle activiteiten worden bijna uitsluitend door vrijwilliges begeleid en dat is een bewuste keuze. Vrij van diploma's, getuigschriften en beroepservaring kunnen vrijwilligers bij DIANMO doien en delen waar ze goed in zijn. Zo zetten we mensen in hun kracht. De inzet van meer dan 230 vrijwilligers vormt de ruggengraat van DINAMO.

Vrijwilliger worden bij DINAMO... iets voor jou? Laat het ons weten en we bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.